Image Alt

Eendaagse cursus: Angsten overwinnen

  /  
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Eendaagse cursus: Angsten overwinnen

Een zwaar gevoel in je onderbuik of heb jij eerder last van klamme handen? Angst is menselijk en in verschillende situaties een benodigde raadgever. Maar wat als je angsten je tegenhouden in het leven van jouw leven? Wanneer dagelijkse handelingen lastig worden om uit te voeren, nemen de angsten de controle over van jouw leven. In één dag geven we je de basis om de eerste stappen te zetten om de regie van jouw leven terug te nemen.

Deze cursus is onderdeel van een cursusreeks. Heb je deze cursus al gevolgd? Meld je hier aan voor het tweede deel waar wij dieper in gaan op de materie.

Wat kan deze cursus voor jou betekenen

We beginnen bij het begin: wat is de oorsprong van jouw angsten? Van sociale angsten tot aan trauma’s: alle angsten kennen raakvlakken. In deze ééndaagse-cursus zoeken we, samen met je mede-cursisten naar de oorsprong en laten we je (opnieuw) kennis maken met het begrip HSP. Deze cursus is geen therapie maa reen nuchtere psychologische workshop. We nemen technieken door hoe jij grip kunt krijgen op je angsten en hoe je bepaalde prikkels buiten kunt sluiten.

Een greep uit de onderwerpen die worden besproken:

  • Wat is angst?
  • Waarom is het moeilijk om angst los te laten?
  • Wat levert het me op als ik de angst kan loslaten?
  • Hoe kan ik mijn leven inrichten zonder angst, zoals ik het wil?

Hoeveel mensen zitten in deze eendaagse-cursus?

We werken met een groep van maximaal 28 cursisten intensief samen om te zorgen dat jij uiteindelijk lekkerder in je vel komt te zitten. Bij de samenstelling van de groep zoeken we altijd naar persona met ongeveer dezelfde uitdagingen zodat jij om één lijn zit met (een deel van) de cursisten.

Hoe ziet de dag eruit?

We beginnen om 09:30 uur op de afgesproken locatie. De locatie in Driebergen-Rjsenburg onderaan deze pagina is vaste locatie waar deze cursus wordt gegeven, maar kan wellicht veranderen. Na je aanmelding krijg je de definitieve gegevens.

09.30 uur: Ontvangst in de hal met koffie en thee
10:00 uur: Het eerste deel van de cursus
12.30 uur: Een bij de prijs inbegrepen lunch
13.30 uur: Het tweede deel van de cursus
16:30 uur: Napraten met medecursisten in de lounge
17:30 uur: Einde van de cursus

Hoeveel kost deze cursus?

Een ééndaagse-cursus bij Concept Benazir kost € 250,-. Voor deze cursus hebben we een vroegboekkorting van 25%! Wanneer je tot 2 weken voor de aanvang van deze cursus boekt, betaal je slechts € 195,-

Bij deze cursusprijs zit het (hardcover) cursusmateriaal dat je mee naar huis mag nemen, notitieblokken en schrijfwaren, koffie, thee en een luxe lunch bij inbegrepen.

 

Meld je nu aan voor "Eendaagse-cursus: Angsten overwinnen"

Na je aanmelding, zullen wij contact met je opnemen om zo te onderzoeken of deze cursus bij jou past. Pas zodra je jouw officiële bevestiging krijgt met hierin de tijd en plaats, ben je aangemeld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 


Zet het evenement vast in je agenda

Event Details

Date: 1 april 2020 @ 09:30 - 17:30
Time: 09:30 - 17:30
Venue: Congresscentrum “de Bergse Bossen”
Address: Congresscentrum in Driebergen-Rijsenburg