Image Alt

Eendaagse cursus: Leren loslaten en accepteren

  /  
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Eendaagse cursus: Leren loslaten en accepteren

Woede, schaamte en frustraties: ze kunnen je flink wakker houden ’s nachts. In de basis cursus hebben we stilgestaan bij het loslaten en overwinnen van je angsten, maar wat doe je met alle andere emoties? In één dag geven we je de basis om de eerste stappen te zetten om verschillende negatieve herinneringen en associaties los leren laten én accepteren. We leren je objectief kijken naar deze ervaringen, analyseren de emoties die erbij komen en helpen je om zelfstandig terug in balans te komen.

Deze cursus is onderdeel van een cursusreeks. Heb je de basis cursus nog niet gevolgd? Meld je hier aan.

Wat kan deze cursus voor jou betekenen

We beginnen bij het begin: wat is de oorsprong van jouw angsten? Van sociale angsten tot aan trauma’s: alle angsten kennen raakvlakken. In deze ééndaagse-cursus zoeken we, samen met je mede-cursisten naar de oorsprong en laten we je (opnieuw) kennis maken met het begrip HSP. Deze cursus is geen therapie maa reen nuchtere psychologische workshop. We nemen technieken door hoe jij grip kunt krijgen op je angsten en hoe je bepaalde prikkels buiten kunt sluiten.

In deze praktische en nuchtere cursus, leer je op psychologische wijze de ervaringen belichten en ontleden. Aan het einde van de dag kan jij met afstand naar, soms traumatische, gebeurtenissen kijken en aan de hand van praktische tips en handvatten hiermee omgaan.

Een greep uit de onderwerpen die worden besproken:

  • Wat is het verschil tussen overwinnen en loslaten?
  • Waarom is loslaten zo lastig?
  • Wat kan ik doen wanneer ik het moeilijk vind om bepaalde ervaringen los te laten?

Hoeveel mensen zitten in deze eendaagse-cursus?

We werken met een groep van maximaal 28 cursisten intensief samen om te zorgen dat jij uiteindelijk lekkerder in je vel komt te zitten. Bij de samenstelling van de groep zoeken we altijd naar persona met ongeveer dezelfde uitdagingen zodat jij om één lijn zit met (een deel van) de cursisten.

Hoe ziet de dag eruit?

We beginnen om 09:30 uur op de afgesproken locatie. De locatie in Driebergen-Rijsenburg onderaan deze pagina is vaste locatie waar deze cursus wordt gegeven, maar kan wellicht veranderen. Na je aanmelding krijg je de definitieve gegevens.

09.30 uur: Ontvangst in de hal met koffie en thee
10:00 uur: Het eerste deel van de cursus
12.30 uur: Een bij de prijs inbegrepen lunch
13.30 uur: Het tweede deel van de cursus
16:30 uur: Napraten met medecursisten in de lounge
17:30 uur: Einde van de cursus

Hoeveel kost deze cursus?

Een ééndaagse-cursus bij Concept Benazir kost € 250,-. Voor deze cursus hebben we een vroegboekkorting van 25%! Wanneer je tot 2 weken voor de aanvang van deze cursus boekt, betaal je slechts € 195,-

Bij deze cursusprijs zit het (hardcover) cursusmateriaal dat je mee naar huis mag nemen, notitieblokken en schrijfwaren, koffie, thee en een luxe lunch bij inbegrepen.

 

Meld je nu aan voor "Eendaagse cursus: Leren loslaten en accepteren"

Na je aanmelding, zullen wij contact met je opnemen om zo te onderzoeken of deze cursus bij jou past. Pas zodra je jouw officiële bevestiging krijgt met hierin de tijd en plaats, ben je aangemeld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 


Zet het evenement vast in je agenda

Event Details

Date: 29 april 2020 @ 09:30 - 17:30
Time: 09:30 - 17:30
Venue: Congresscentrum “de Bergse Bossen”
Address: Congresscentrum in Driebergen-Rijsenburg