Image Alt

Eendaagse cursus: Leven met energie (basis)

  /  
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Eendaagse cursus: Leven met energie (basis)

In een café met veel omgevingsgeluid je moeilijker kunnen concentreren, emoties van anderen gemakkelijk overnemen en veel onverklaarbare klachten: klinkt dit herkenbaar? Dan kan het zomaar zijn dat jij een High Sensitive Person (HSP) bent. In deze cursus leggen onderzoeken we de kansen en valkuilen voor een hoog sensitief persoon.

Deze cursus is onderdeel van een cursusreeks. Heb je deze cursus al gevolgd? Meld je hier aan voor het tweede deel waar wij dieper in gaan op de materie.

Wat kan deze cursus voor jou betekenen

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst of heb je al eerder geconstateerd dat je gevoelig of hooggevoelig bent? Dan is deze cursus speciaal voor jou. Iedereen is uniek, zo ook de mensen met een hoog gevoelige aard. Nu zijn er wel bepaalde overeenkomsten die veelvuldig terugkomen bij Hoog Sensitieve Personen. Zo zijn deze personen gevoelig voor verschillende prikkels. Denk aan licht, geluid maar ook sociale interactie. Nu hebben HSP-ers niet enkel negatieve eigenschappen. Veel hooggevoelige mensen zijn erg creatief, behulpzaam en attent. In deze ééndaagse cursus laten we je kennis maken met het begrip HSP. We werken met een groep van maximaal 28 cursisten intensief samen om te zorgen dat jij uiteindelijk lekkerder in je vel komt te zitten.

Aan de hand van vele technieken, tips en oefeningen werken we toe naar zo min mogelijk prikkels die jou van je koers afbrengen.

Een greep uit de onderwerpen die worden besproken:

  • Wat is HSP?
  • Wat houdt de energie om ons heen in?
  • Omgaan met emoties van derden
  • Omgaan met negatieve invloeden in uw omgeving
  • Afsluittechnieken

Hoeveel mensen zitten in deze eendaagse-cursus?

We werken met een groep van maximaal 28 cursisten intensief samen om te zorgen dat jij uiteindelijk lekkerder in je vel komt te zitten. Bij de samenstelling van de groep zoeken we altijd naar persona met ongeveer dezelfde uitdagingen zodat jij om één lijn zit met (een deel van) de cursisten.

Hoe ziet de dag eruit?

We beginnen om 09:30 uur op de afgesproken locatie. De locatie in Driebergen-Rijsenburg onderaan deze pagina is vaste locatie waar deze cursus wordt gegeven, maar kan wellicht veranderen. Na je aanmelding krijg je de definitieve gegevens.

09.30 uur: Ontvangst in de hal met koffie en thee
10:00 uur: Het eerste deel van de cursus
12.30 uur: Een bij de prijs inbegrepen lunch
13.30 uur: Het tweede deel van de cursus
16:30 uur: Napraten met medecursisten in de lounge
17:30 uur: Einde van de cursus

Hoeveel kost deze cursus?

Een ééndaagse-cursus bij Concept Benazir kost € 250,-. Voor deze cursus hebben we een vroegboekkorting van 25%! Wanneer je tot 2 weken voor de aanvang van deze cursus boekt, betaal je slechts € 195,-

Bij deze cursusprijs zit het (hardcover) cursusmateriaal dat je mee naar huis mag nemen, notitieblokken en schrijfwaren, koffie, thee en een luxe lunch bij inbegrepen.

 

Meld je nu aan voor "Eendaagse-cursus: Leven met energie (basis)"

Na je aanmelding, zullen wij contact met je opnemen om zo te onderzoeken of deze cursus bij jou past. Pas zodra je jouw officiële bevestiging krijgt met hierin de tijd en plaats, ben je aangemeld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 


Zet het evenement vast in je agenda

Event Details

Date: 8 april 2020 @ 09:30 - 17:30
Time: 09:30 - 17:30
Venue: Congresscentrum “de Bergse Bossen”
Address: Congresscentrum in Driebergen-Rijsenburg