Meld je aan voor het spreekuur: Info@conceptbenazir.nl

Image Alt

Over

Concept Benazir

Concept Benazir staat voor verbinding: verbinding van kennis, van mensen en van mogelijkheden. Van eendaagse cursus tot intensieve workshop met als aanvullende optie persoonlijke en gezinsbegeleiding. En alles op basis van de richtlijnen van psychologie, pedagogie en parapsychologie.

Wat wij doen

Cursussen & workshops 0
Eén-op-één begeleiding 0
Gezinsbegeleiding 0

De oorsprong

In 2008 is Bianca Ritzen begonnen met Concept Benazir. Na vele jaren aan ervaring in de pedagogie en ervaringen met jeugdzorg, had ze de behoefte aan een verbindend element om ouders te ondersteunen. Zowel persoonlijk als in gezinsvorm. Een concept dat zo aan haar hart ligt, kreeg dan ook een naam die een samenvoeging was van haar voor- en meisjesnaam: Bianca Ritzen werd B. Nazir en daarna Benazir.

Het heden

Concept Benazir bestaat uit twee fulltime medewerkers en meerdere parttime medewerkers. Door het aanbieden van cursussen & workshops naast de één-op-één begeleiding, werden meerdere gezinnen in noodsituaties sneller geholpen. Alle cursussen en (pedagogische) plannen zijn ontwikkeld door Bianca Ritzen.

De toekomst

De vraag naar verbinding groeit. Zo ook het bestaansrecht van Concept Benazir! De toekomst ziet er rooskleurig uit en als team Concept Benazir zijn wij achter de schermen druk bezig met de ontwikkeling van meer cursussen & workshops en meer mogelijkheden voor één-op-één begeleiding.