Contact

Concept Benazir werkt met een team samen aan verschillende trainingen, workshops en een-op-een begeleiding zoals bijvoorbeeld een huisreiniging. Dit doen zij vanuit één doel: het beste voor jouw kind realiseren. Dit kan een pedagogische uitdaging zijn of een kind dat ‘gewoon’ slecht slaapt: met liefde helpen we je verder!

Hulpvraag

Wanneer je een hulpvraag hebt betreft de opvoeding van je kind, is het team van Concept Benazir op verschillende manieren te bereiken. We zijn actief binnen Nederland, België en Duitsland. We bieden tal van mogelijkheden om met ons in contact te komen!

Aanmelden voor gratis wekelijks spreekuur

Om je aan te melden voor het gratis, wekelijks spreekuur, vul het formulier onder deze pagina in of stuur je een mail naar: vraag@benazir.nl. Als we iets voor je mogen en kunnen doen, dan ontvangt u een mailtje met de tijden voor het telefonisch spreekuur.

Om te zorgen dat je zo goed mogelijk wordt geholpen hebben we een foto nodig van de persoon waar de hulpvraag over gaat. Dit moet een duidelijke foto zijn waar deze persoon alleen op staat en frontaal in de lens kijkt. Informatie die opkomt, leggen we daarna direct voor en we komen indien mogelijk met een advies.

Facebook forum

Op Facebook bestaat er een besloten forum waar veel informatie staat en het team regelmatig input geeft. De naam van dit forum is Meeting Point van Team Bénazir (MP). In dit forum kan je direct vragen stellen die door ervaring deskundigen en het team van Concept Benazir beantwoord zullen worden.

Neem contact met ons op

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.