Over

Het team van Concept Benazir legt verschillende invalshoeken naast elkaar om zo een casus vanuit diverse invalshoeken te kunnen benaderen: psychologie, pedagogie en parapsychologie. Bianca, oprichter van Concept Benazir, aan het woord:

Ik ben geen medium of paragnost. Mijn specialisatie is het telepathisch communiceren met met name kinderen met slaapproblemen, angststoornissen, woedeaanvallen, concentratieproblemen, communicatieproblemen en onverklaarbare klachten. Het kind laat zelf aan mij zien wat het probleem is, waardoor het vaak op een eenvoudige manier opgelost kan worden.

Bianca van Team Benazir

Als contextuoloog krijgt Bianca op onder andere paranormaal gebied veel vragen die te maken hebben met kinderen. Ouders weten vaak niet wanneer het onzichtbare vriendje van het kind een denkbeeldig vriendje is, of dat er sprake is van een paranormale ervaring. Door mijn ruime ervaring, zowel op psychisch als fysisch paranormaal gebied, is ze in staat om te kunnen analyseren of er sprake is van paranormaliteit of dat het probleem op een ander vlak gezocht moet worden. Maar ook volwassenen die paranormale ervaringen hebben richten zich tot mij met vragen. Afhankelijk van de vraag, kan ze op diverse gebieden hulp bieden. Soms kan het een eenmalig hulpcontact zijn of in complexere gevallen een intensievere begeleiding.

Concept Benazir bied diverse praktische workshops voor zowel volwassenen als kinderen.

Login

Welcome to Typer

Brief and amiable onboarding is the first thing a new user sees in the theme.
Join Typer
Registration is closed.